Massage

Behandlingsmeny

Klassisk massage 30, 45, 60 minuter

Friskvårdande, förebyggande och avslappnande hel- eller delkroppsmassage. Behandlingen anpassas efter dina behov och kan släppa på spänningar, få igång blodcirkulationen och sänka stressnivåerna. 

Behandlande klassisk massage 30, 45, 60 minuter

Behandlingen är individuell och fokuserar på specifika problem eller skador på rörelseapparaten. Din sökorsak samt tester ger underlag för vilka massagetekniker som används och kan bestå av muskeltöjningar, triggerpunktsbehandling med djupt tryck. Under och efter behandlingen ger behandlande terapeut råd om övningar för bästa effekt.  

Aromamassage 60, 75 minuter

En mjuk, avslappnade klassisk massage med användning av eteriska oljor. Behandlingen är uppmjukande och lindrar stressrelaterade besvär. 

Taktil behandling 60, 75 minuter

En mycket stressreducerande, avslappnande och mjukgörande behandling då musklerna inte knådas. Taktil behandling består av stora lätta rörelser och långsamma strykningar för att skapa välbefinnande och har en lugnande och rogivande effekt. Passar dig som lider av fibromyalgi eller lider av stresspåslag och vill komma ned i varv och få en riktigt mjuk behandling.

Nacke, ansikte- och skalpmassage 30, 45 minuter

En mjuk och avslappnande behandling som lösgör spänningar och värk. Behandlingen kan även innehålla mjuka töjningar för övre delen av ryggen och nacken. 

Käkledsbehandling 60 minuter

För dig som misstänker att du biter ihop käkarna på natten eller gnisslar tänder och vaknar med spända käkar. Spänd käkled ger ofta spänningshuvudvärk. Några av musklerna sitter på insidan av käkleden och kan endast nås och behandlas via munnen. Behandlingen utförs alltid i samråd med kunden. 

Priser 

Klassisk massage, Behandlande klassisk massage, Taktil behandling, Nacke, ansikte- och skalpmassage, Käkledsbehandling 

30 minuter 450 kr

45 minuter 600 kr

60 minuter 700 kr

75 minuter 850 kr

Aromamassage

60 minuter 750 kr

75 minuter 900 kr